Mobiilimaksaminen - 1-50 euron suuruiset kertamaksut helposti puhelimella

Mobiilimaksupalvelun avulla teet pienempien, alle 50 euron ostosten kertamaksusta helppoa ja turvallista. Asiakas tarvitsee maksamiseen vain puhelimensa sen sijaan, että hänen tarvitsisi etsiä maksukortti tai verkkopankkitunnukset vain muutaman euron vuoksi. Tunnistautumiseen asiakas tarvitsee vain puhelinnumeronsa, veloitus tapahtuu kätevästi puhelinlaskulla.

Mitä halvempi tuote, sitä todennäköisemmin oston esteenä on vaiva eikä raha. Monella kuluttajalla jää parin euron hintainen tuote maksamatta, jos sitä varten pitää kaivaa esiin maksukortti tai verkkopankkitunnukset. Arvo Mobilen mobiilimaksupalvelun ansiosta maksuun tarvitaan vain puhelin tai muu päätelaite, jossa on SIM-kortti. 

Mobiilimaksaminen auttaa asiakkaitasi ostamaan helposti lisälukuoikeutta sivustoille, musiikkia netistä, jäsenyyden deittisivuille tai vaikka kalastusluvan – juuri sitä, mitä hän juuri sillä hetkellä elämäänsä kaipaa. Asiakas voi myös ladata pelitiliään tai maksaa vaikkapa ruokatilauksensa puhelimella. Sen lisäksi, että mobiilimaksu on helppoa, se on myös turvallista: asiakkaan ei tarvitse syöttää henkilökohtaisia tietojaan tai maksukorttinsa tietoja sivustolle, pelkkä puhelinnumero riittää. Maksutapahtuma vaatii vain muutaman painalluksen ja veloitus tapahtuu kätevästi puhelinlaskulla.